Close

Versgebakken brood

Brood

De geur van versgebakken brood is niet meer weg te denken uit onze winkel. Dat kan ook niet anders, want de bakkers van Ambachtelijke Bakkerij Merks wijden zich met hart en ziel aan het maken van het lekkerste brood. Brood dat is gemaakt van de beste granen en andere natuurlijke ingredi├źnten. Altijd dagvers en boordevol vitamines, mineralen en voedingsvezels. Heel gezond dus, maar vooral ook erg lekker!

Assortiment

Ons assortiment is verrassend gevarieerd en voorzien van een aantal overheerlijke specialiteiten. Naast de bekende broodsoorten, vindt u in onze schappen een aantal bijzondere broden. Wat te denken van het zeer geliefde smurfenbrood, de krachtige zeebonk en het typische Boekelse meergranen brood! Om in te bijten, zo lekker!

Heerlijke broodjes

En heeft u trek in een lekker vers broodje of croissantje? Bij ons kunt u op elk moment van de dag terecht. Bewust genieten van krokante pistolets, royaal gevulde mueslibollen, zoete herfstbroodjes en ga zo maar door. En dan onze anijskrollen! Belegd met onze ambachtelijk gebakken speculaas een ware smaaksensatie!

Ook op het werk

Ook verzorgen wij graag uw lunch of die van uw afdeling. Van een overheerlijk worstenbroodje tot een belegd broodje, wij zijn u graag van dienst! Uw bestelling wordt zorgvuldig klaargemaakt en staat op de gewenste tijd lekker vers voor u klaar.

Meer informatie?

Heeft u een vraag over ons brood of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?