Close

Onze specialiteiten

Boekelse broeder

De Boekelse Broeder is een echte Boekelse lekkernij die alleen door Ambachtelijke Bakkerij Merks wordt gebakken. Een nostalgisch product, bereid volgens een heel oud recept. Heerlijk voor bij de koffie, maar ook erg leuk om cadeau te doen!

Boekelse vlaaien

Wie kent ze niet? Onze overheerlijke Boekelse vlaaien zijn bereid met het allerlekkerste fruit. Aardbei, abrikoos, ananas, appel, banaan… er zijn mogelijkheden in overvloed! Maar alleen het beste fruit is goed genoeg. En dat proef je! Boekelse vlaaien zijn zó lekker fris en fruitig, dat je er niet vanaf kunt blijven! Deze Boekelse vlaaien zijn er in diverse smaken.

Bruidstaarten

Maak van uw trouwdag de lekkerste dag van uw leven! Laat uw bruidstaart over aan Ambachtelijke Bakkerij Merks. Oog voor de wensen van het bruidspaar, creativiteit en de allerbeste grondstoffen vormen de uitgangspunten voor een schitterende bruidstaart. Exclusief en misschien wel té lekker om aan te snijden.

Relatiegeschenken

We kunnen allerlei relatiegeschenken opmaken. Denk hierbij aan een huwelijksfeest, een 50-jarig jubileum, een geboorte, een bedankje, een speciale gelegenheid. En dit alles met uw naam er op!

Ook voor de meest ambachtelijke kerst relatiegeschenken bent u bij ons op het juiste adres.

Groeten uit Boekel

Doe uw familie of vrienden eens de ‘Groeten uit Boekel’ en verras ze met een origineel en smaakvol cadeau. Onze bonbons met de mooiste plekjes van Boekel… Ambachtelijk vakmanschap, natuurlijk gecombineerd met de lekkerste chocolade. Met de groeten uit Boekel!

De lekkerste ontbijtkoeken komen uit Boekel

In Nederland en Vlaanderen is ontbijtkoek een lekkernij die bij het ontbijt, bij de lunch of als tussendoortje wordt gegeten. Het is een cakeachtige koek die wordt gemaakt van roggebloem, waaraan suikers, bakpoeder en specerijen zijn toegevoegd.

Over het algemeen bestaan de specerijen uit kaneel, nootmuskaat en kruidnagel. Ontbijtkoek is licht verteerbaar en bevat weinig vet. In het zuiden van Nederland en in Vlaanderen spreekt men van peperkoek.

Fototaarten

Iets te vieren? Met een fototaart van Ambachtelijke Bakkerij Merks haalt u een fantastische creatie in huis. Erg feestelijk, exclusief en lekker vers. En heeft uw feest een zakelijk karakter? Denk dan eens aan een logotaart. Dat is topkwaliteit voor topprestaties!

Ook erg leuk voor kinderen, hun lievelings sport of sprookje uitgebeeld op de taart. Maar ook als er iemand geslaagd is voor het rijbewijs. Voor elke gelegenheid is er wel een feestelijke versiering mogelijk!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze specialiteiten of fototaarten?